Az apple tokok közül nagyon népszerű az átlátszó plexi tok, ami szorosan simul a telefonkészülék vonalaira és az összes gombra is, így a telefonod nem érződik a tok használatától nehezebbnek. Nagyon kedvelt a 0,3 mm vastag szilikon tok is, ami rendkívül vékony, kézbe simuló és divatos. Az iPhone-hoz vásárolható kihajtható apple tokok több funkciósak, tárolhatod benne a kártyáidat, védik a telefonod elő- és hátlapját egyaránt. A telefonkészüléket a tok belsejében kialakított szilikonperemben helyezzük el, ezáltal a telefon stabilan illeszkedik a tokhoz. A tok összezáródását erő mágnes biztosítja. A kijelzővédő fólia az egyik leghasznosabb kiegészítő, amivel megvédheted a készüléked kijelzőjét. Véd a szennyeződések, a karcok ellen, és nagy fokú biztonságot nyújt akkor is, ha elejted a készüléked. De van 3 különleges termék, amit mindenképp érdemes beszerezni az új iPhone 11-hez:

Ütésálló apple tok – remek védelmet nyújt még extrém helyzetekben is. A megerősített ütéselnyelő, de mégis vékony szilikontok rendkívül ellenálló, mégis elegáns. A sérülés szempontjából kritikus helyeken plusz megerősítéssel van ellátva, ezáltal védelmet nyújtanak a nagyobb fizikai hatásoktól is.
Átlátszó hibrid apple tok – rugalmas szilikon kerettel és plexi hátlappal. Védi a készüléket a karcolásoktól, ütésektől. Szilikon anyagának köszönhetően nem csúszik, ezáltal biztosabban tarthatjuk kézben a telefonkészüléket.
5D Szuperkemény, fekete keretes üvegfólia – magas karcállóságú, 9H keménységű, minőségi edzett üvegfólia, mely szuperbiztos védelmet nyújt a kijelzőnek.