Erre a kérdésre sajnos nem tudunk egyértelmű választ adni. Ugyanis ahány ember, annyiféle megoldásra van szükség. Nincs egy egyetemesen elfogadott módszer sajnos, amivel az alkoholista embereken 100%-osan segíteni lehet.

Azonban, akad egy olyan 28 napos program, aminek a sikerességi aránya 70-75%. Ez azért már egy nagyon szép szám szerintem.

Amennyiben a hagyományos Addiktológia módszereivel már próbálkoztál, de nem jártál sikerrel, akkor érdemes lehet megismerned egy újabb Addiktológiai módszert.

Ez nem más, mint a Felépülők bentlakásos 28 napos programja. Ez abban tér el a hagyományos programoktól, hogy a bentlakásos módszernek köszönhetően sokkal több figyelmet tud kapni mindenki. A folyamatos jelenlét miatt az önuralom is nagyobb tud lenni, és a program végeztével senki kezét sem engedik el. Ingyenesen lehet igénybe venni az utógondozást, aminek köszönhetően a 28 nap alatt elért eredményt sokkal könnyebb fenntartani.

Ha mindez nem lenne elég, akkor elárulok egy titkot. A Felépülők programját olyan emberek álmodták meg, akik maguk is átélték az alkoholizmus minden nehézségét és fájdalmát. Ezért nagyon jól tudják, hogy min mennek keresztül a programban résztvevő emberek. Ennek köszönhetően, számukra valamivel könnyebb volt megalkotni azokat a szabályokat, amik valóban segíteni tudnak.

Ha segítségre van szükséged, vagy valamelyik ismerősödnek, szerettednek, akkor minél hamarabb ismerjétek meg a Felépülők csapatát! Nekik hála a felépülés sikeres tud lenni. Tegyetek egy próbát velük, ha valódi változásra vágytok!