Az utóbbi években sokkal nehezebb megtartani a kívánt súlyomat. Régen, amikor csak fogyókúrázni szerettem volna, kis odafigyeléssel leolvadtak rólam a kilók. Ma már szükségem van másféle támogatásra is a sporton és diétán kívül, hogy ne hízzak el.

Úgy éreztem, hogy itt az ideje, hogy vitaminok segítségére is támaszkodjak, és táplálékkiegészítők hozzájárulásával felvegyem a harcot az elhízás ellen.

Egyik ismerősöm javaslatára a prevenciopatika.hu oldalon kezdtem keresgélni. Elhízás elleni szerek alkategória részlegen széles táplálékkiegészítő palettával találkoztam. Többféle teák, vitaminok, nyomelemek támogatják az egészséges elhízás elleni harcot.

Első körben a teákkal kezdtem az ismerkedést, és alaposan elolvastam a teakeverékekhez tartozó leírásokat. Mindenképpen tisztító teakeverékkel szerettem volna kezdeni az életmódváltást. Ahogy tovább lapoztam prevenciopatika.hu weboldalán, a következő oldalon számos más fogyókúrát támogató teavariációval találkoztam.

Miután a fogyasztás segítő teákkal egész jól képbe kerültem, a vitaminok és táplálékkiegészítők világában merültem el. A weboldal bal oldalán az összetevők hosszú listáját nézhettem át. Itt lehetőségem volt bejelölni az összetevőket, hogy olyan készítményt láthassak, amelyek tartalmazzák az általam fontosnak tartott nyomelemeket. A bőséges kínálatot így sikerült leszűkítenem kilenc olyan elhízás elleni szerre, ami komolyan érdekelt.

Ha nem látogatok el a prevenciopatika.hu weboldalára, talán nem is tudom meg, hogy milyen sokféle lehetőség közül választhatok, egy fogyókúra esetén.

Így fedeztem fel a Króm tablettákat. Természetesen ebből is többféle márka érhető el a prevenciopatika.hu kínálatában. Az izgalmasan hangzó Ördögnyelv kapszulákat tartalmazó doboz a koleszterinszintet is támogatja az ideális testsúly mellett. Ezekből elég nagy mennyiséget is lehet szedni, naponta háromszor éhgyomorra akár négy kapszula is bevehető.

Az XL-S Medical Tabletta azért lett vonzó számomra, mert a leírásban azt ígérték, hogy csökkenti a nassolási vágyat és az étvágyat. Természetes hatóanyagokat tartalmaz, és nagyon eredményes a fogyókúrázók körében. Európa vezető testsúlycsökkentő márkáját ismertem meg ebben a termékben.

Ha az eddigi márkák közül nem találtam volna megfelelő fogyasztást segítő terméket, az Arkopharma, Interherb, Vitaking kapszulái is szerepeltek a megvásárolható termékek között.

Érdemes figyelembe venni, hogy a Prevenció Patika díjmentesen szállít tizenötezer forint feletti vásárlás során. Ezért mindenképpen úgy állítom össze a kosaram tartalmát, hogy a szállításért ne kelljen külön fizetnem.

Lehetőségem van klubtagságit kiváltani, és csatlakozni a törzsvásárlói klubhoz. A Prevenció Patika az online gyógyszertárak közül elsőként hozta létre a VIP klubbot, ahol a csatlakozók számos kedvezmény birtokosai lesznek. A Premium tagoknak extra szolgáltatások járnak, az egyik ezek közül, hogy tételtől függetlenül ingyen szállítják ki a vásárolt árut. Egyedi akciós kuponokkal jutalmazzák a tagsági díjat. E-mailben szakértői háttérből álló csapat válaszolja meg a felmerülő kérdéseket, amelynek a költségeit a patika vállalja át.

Szakmai cikkek ingyen olvasására jogosít a VIP tagság A Máltai Szeretetszolgálat támogatásában is részt vesz a VIP vásárló, hiszen a rendeléseiből támogatja a szervezetet a gyógyszertár. Összességében amellett, hogy lehetőség van pénzt spórolni, számos előnnyel jár kiváltani ezt az elit jogosultságot. Elsőként tájékoztatják a tagokat az újdonságokról és kampányokról, mielőtt még a nagy tömeg értesülne ezekről a lehetőségekről. Azok számára ajánlott a klubtagság, akik tudatos vásárlóknak vallják magukat, igényesek a vásárolt táplálékkiegészítők minőségére, és örömmel fogadják a biztonságot nyújtó szakmai támogatást.

A Prevenció Prémium Klub tagsági díját éves és havi fizetéssel is lehet rendezni. A havidíj nincs kétezer forint, de ha egyben az egész évet szeretném kifizetni kis híján húszezer forintot szükséges elutalnom.

A Gyakori Kérdések Alatt számos további hasznos választ olvashatunk. A pénz-visszatérítési garanciáról is többet tudunk meg, például azt, hogy csak jelzem az ügyfélszolgálaton az elégedetlenségem, és azt követően vissza is utalják a pénzem. De ha inkább a folytatás mellett döntök, az automatikus tagsági díjat bankkártyás fizetéssel meg lehet hosszabbítani. A tagságot lehetőségem van egy kattintással lemondani, amennyiben belépek a saját korábban regisztrált e-mailcímemmel a fiókomba.

A Prevenció Patika kínálata az egészséges életmód mellett gondol a bőrápolásra, az intim problémákra, baba-mama kapcsolatát támogató kiegészítőkre és vírusmegelőzésre is. Az élet minden területén felmerülő problémára találunk megoldást ezen az oldalon.

Egyedülálló ajándékkal kedveskednek igény esetén az oldal látogatóinak. Huszonegy oldalas e-könyvet küldenek el a megadott e-mailcímre, amelyben egy dietetikus és egy gyógyszerész javaslatait olvashatjuk el az egészséges életmód megőrzése érdekében.

A Prevenció Patika a gyors szállításra is ígéret tesz, legkorábban egy, legkésőbb öt munkanapon belül megérkezik a megrendelt termék. A patika vállalja, hogy nem módosítja a rendelést, és a kérdéseket is örömmel megválaszolja, amennyiben feltesszük nekik írásban.

A főoldalon a kiemelt ajánlatok között mindképpen érdemes szétnézni, számos értékes termék között válogathatunk. A szezonális ajánlatokat is érdemes átolvasni. Népszerű kategóriákra is tagolja a patika a termékeit, ha esetleg ezek a szempontok vezérlik a vásárlót. Olyan bőséges a választék, hogy akár egy egész napot a kínálat megismerésére lehet fordítani.

A dohányzásról való leszokásban is támogatást kaphatunk a gyógyszertártól. A legújabb rágógumik, ragtapaszok, sprayek állnak rendelkezésre a patika kínálatában, hogy segítségünkre siessenek.

Az állatgyógyászat kategórián belül találunk a házi kedvenceinknek való készítményeket is. Immunerősítő vitaminnal vagy jutalomfalatokkal kedveskedhetünk az állatainknak.

A betegápolás fül alatt infralámpa, nedves törlőkendők, gyógyszeradagolók várják, hogy a kosarunkba kerüljenek.

Számos illóolaj és légfrissítő is szerepel a kínálatban, de kiváló minőségű gyümölcslevek és gyógyvizek is megszerezhetőek.

A gyógyászat kategória alatt az allergiás panaszokat segítenek megszüntetni, akár a szemet érinti akár az orrüreget. A bőrgyógyászati problémákat érintő készítményeket is egy külön csoportban gyűjtötték össze.  Hasmenés és puffadás megszüntetésére is találunk megoldást az emésztőrendszeri gondok csoportban, ahová a probiotikumokat is sorolták.

Nagyon sok további kategóriába osztották a gyógyászati készítményeket. Kaphatunk itt gyógyszereket és vitaminokat egyaránt. A fájdalomcsillapítók széles spektrumával is találkozhatunk. Ha lázcsillapítóra van szükségünk, azt is itt találjuk meg. Minden esetben feltüntetik a készítmény neve mellet, amennyiben gyógyszerről van szó a kínálatban. Ezért, ha lázcsillapítóra lenne szükségünk, szerencsére nagyon sok gyógyszer között válogathatunk.

A fogászati készítmények között fogkefék és fogkrémek mellett különböző szájvizek és fogsorragasztók is megtalálhatóak.

Kijelenthető, hogy ha bármilyen problémán van, bizalommal fordulhatunk a Prevenció Patika felé, bőséges raktárkészletével azonnal a segítségünkre siet.

Mindenképpen pozitívan csalódtam a kínálatot illetően. Ha legközelebb a prevenciopatika.hu oldal szóba kerül, elsősorban az elhízás elleni szerek alkategória kínálatát javaslom válogatásra, mert nagy készlettel és változatos márkákkal lehet itt találkozni. Maga a vásárlás pedig rendkívül egyszerű, és nagyon kényelemes. Nagy előnynek tartom a személyes vásárlással szemben, hogy a sorban álló többi vásárló nem látja és hallja, hogy milyen termékek után érdeklődöm. Mindemellett, hogy nagyon praktikus és gyors a prevenciopatika.hu oldalról a vásárlás, a diszkréció miatt is nagy előnnyel indul a többiekkel szemben.